Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Juichende Brobbey trapt nieuw wallpaperseizoen af

Ook dit seizoen gaan we door met het maken van wallpapers. Daarvoor moet er wel eerst door Ajax worden gewonnen. Het kostte wat moeite, maar in Sittard werd de eerste driepunter veiliggesteld (2-3). We trappen daarom af met een juichende Brian Brobbey!

07 augustus 2022 - 10:56
Wpforaja800
Brobbey doet het altijd goed op foto’s. © Pro Shots

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de teruggekeerde spits. Het voelt nog altijd wrang dat Ajax miljoenen moest neerleggen voor iemand die gratis de deur uitliep. Toch zijn we blij dat Brobbey weer in Amsterdam voetbalt. Het kost je via een omweg een paar centen, maar je hebt er wel wat aan.

Precies dat liet het product uit eigen jeugdopleiding zien in Sittard. Na zijn invalbeurt begon het te draaien. Brobbey speelde niet alleen een belangrijke rol bij de 1-2, maar nam ook de derde Ajaxtreffer voor zijn rekening.

Aanbevolen
Schreuder wisselde uit onvrede, maar ook om échte spits te brengen

En als Brobbey juicht, levert dat altijd mooie plaatjes op. Een brullende Brian, zeg maar. De fotograaf klikte op het juiste moment op het knopje, waardoor we nu onderstaande wallpaper voor je kunnen uitserveren.

We hopen je telefoon dit seizoen nog vaker te kunnen opfleuren, maar daar moet Ajax wel een handje bij helpen. Als er wordt gewonnen, staan wij in ieder geval klaar in de startblokken om wat moois te knutselen.

Beloof je na het downloaden dan wel een screenshotje te sturen? Afgesproken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >