Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Foto’s open training: Antony zet vooral veel krabbels in Amsterdam!

Supporters vanuit het hele land kwamen woensdag naar De Toekomst om de open training van Ajax bij te wonen. Zij trotseerden barre weersomstandigheden én scoorden volop handtekeningen en foto’s! Wij waren present met onze camera.

17 augustus 2022 - 14:17
Antony 1200 (1)
Antony is populair bij jong en oud. © SV Ajax

De regen kwam in aanloop naar de open training werkelijk met bakken uit de lucht. Nee, maar echt niet normaal. De weergoden bleken de afgereisde Ajacieden gelukkig toch nog goed gestemd, want tegen de tijd dat de spelers het veld opkwamen, stopte het met regenen.

Ajaxsupporters in alle maten vergaapten zich aan Calvin Bassey, Dusan Tadic, Kenneth Taylor en al die anderen. Vooral Antony is populair bij de jeugd. Perr Schuurs ontbrak. Hij is bezig met de afronding van zijn transfer naar Torino. 

Als Supportersvereniging zijn we blij dat Ajax de ruimte vond een open training te organiseren. Het is belangrijk om de band met je supporters goed te onderhouden en daar hoort soms een stukje interactie bij. We zagen volop blije gezichten en daar worden wij dan ook weer blij van.

Na afloop van de oefensessie namen spelers en trainers dan ook de tijd om selfies te nemen met supporter(tje)s. En om volop krabbels uit te delen. Dat gebeurde op Ajaxshirts, in handtekeningenboekjes, op meegenomen ballen en eh... Waar niet op eigenlijk?

Antony krabbelde zich ook helemaal suf. Ach, zolang hij zijn handtekeningen in Amsterdam zet en niet in Manchester, gaan we goed. De Toekomst stroomde uiteindelijk letterlijk snel leeg, want een nieuwe wolkbreuk deed zijn werk.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >