Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax maakt ook in ons fotoverslag van Groningen-thuis de eredivisie ‘heet’

De Johan Cruijff Arena was zondagmiddag een broeikas, maar pas echt heet kregen we het van het spel van Ajax. Wat werd er lekker gebald tegen FC Groningen (6-1). Het is tijd om na te genieten. Dat kan met ons fotoverslag!

Door Jordy Haak
15 augustus 2022 - 11:08
Hoofdplaat Ajagro 1200
Juichen in het wit-rood-wit blijf het mooiste wat er is! © SV Ajax

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen werd weer een ouderwets feestje. In je korte broek naar de Arena, biertjes drinken in de zon, een weerzien met je vrienden op het vak, genieten van een wervelend Ajax én afsluiten met drie punten. Dikke prima dus.

We moeten eerlijk toegeven dat het wel een paar graadjes koeler had mogen zijn, maar op het veld was weinig te merken van de verzengende hitte. Antony voelde zich als een vis in het water. Hij is als Braziliaan wel wat gewend, maar ook Steven Bergwijn had het op de heupen met zijn eerste hattrick in het betaald voetbal.

Samen demonteerden ze de defensie van FC Groningen, met een waanzinnig sterke Edson Álvarez in hun rug. ‘Sloopbedrijf Ajax BV’, lazen we op Twitter. Wat was het fijn om te aanschouwen en ook op de tribune gingen we hard. Liedjes van Zuid naar Noord, veel wit-rood-wit en zelfs een vlaggenrenner. Respect!

Onderstaande plaatjes, geschoten door onze eigen fotograaf, vatten de middag mooi samen. Klaar met foto’s kijken? Dan kun je hier je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Is het alweer bijna zondag?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >