Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Telstar!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Mooi! Heb je maandag 8 augustus om 20.00 uur nog niks te doen? Ook mooi! We kunnen je hulp goed gebruiken, want we zoeken ballenjongens en -meisjes voor Jong Ajax - Telstar.

25 juli 2022 - 09:10
Baljajtel800
Kom jij ons helpen op De Toekomst? © Pro Shots

Wedstrijden van Jong Ajax zijn altijd leuk. Op De Toekomst zie je hoe talenten steeds een stapje dichterbij het eerste elftal komen. De beloften trappen het nieuwe seizoen af tegen Telstar. Een onderonsje waar jij als lid van Ajax Jonge Schare bij kunt zijn!

Als ballenjongen of -meisje maak je dit duel van heel dichtbij mee. Langs de lijn om precies te zijn! Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, geniet jij van het spelletje en schat je in of sommige talenten het in zich hebben om het eerste elftal te halen.

We zoeken in totaal acht winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met woensdag 27 juli. Er is dus enige haast bij geboden. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: wat is de bijnaam van Telstar?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >