Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

We organiseren weer een selectiedag voor ballenjongens en -meiden! [VOL]

We organiseren zondag 11 september weer een ballenjongensdag, waarbij je een plekje langs het veld kunt winnen als ballenjongen of -meisje. Deze selectiedag is al een paar jaar een gezellig succes, dus zorg dat je erbij bent!

11 juli 2022 - 15:02
Ballenjongensdag2022 800
Plezier staat voorop bij deze selectiedag! © Ajax Jonge Schare

LET OP: dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je onderaan de pagina inschrijven voor de reservelijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. 

Wil je altijd al een keer ballenjongen of -meisje zijn? En grijp je telkens mis bij onze prijsvragen? Met onze ballenjongensdag maak je misschien meer kans! Overal waar ‘ballenjongen’ staat, kun je natuurlijk net zo goed ‘ballenmeisje’ lezen. Alle Ajacieden zijn van harte welkom op de nieuwe editie van deze speciale dag.

We zetten op het oude trainingsveld naast de Johan Cruijff Arena een parcours uit van negen spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking. Het gaat dus niet per se om de snelste of sterkste ballenjongen, maar om een allrounder die op alle onderdelen goed scoort.

Aanbevolen
Jeugdige Ajacieden genieten tijdens stralende ballenjongensdag!

Tijdens de ballenjongensdag zijn we op zoek naar tien winnaars om onze plekjes langs de lijn op te vullen bij een aantal topduels in de eredivisie en thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. We hoeven niet uit te leggen dat dit fraaie affiches zijn, toch? 

We hebben plek voor 120 deelnemers van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Wil jij bij de ballenjongensdag aanwezig zijn? Zorg dan dat je maandag 18 juli om 11.00 uur klaarzit. Dan verschijnt het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

LET OP: dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je onderaan de pagina inschrijven voor de reservelijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >