Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax organiseert weer Droomdagen en open training!

De vakantie staat voor de deur. Dan heb je ongetwijfeld zin in een onvervalst dagje Ajax. Goed nieuws, want de Ajaxdroomdagen komen er weer aan. Bovendien staat er een open training op de rol!

13 juli 2022 - 15:46
Droomdagen 1200
Wie wil er niet met Lucky op de foto?! © Ajax Life

Net als vorig jaar kunnen supporters tijdens de Ajaxdroomdagen een unieke dag beleven in de Johan Cruijff Arena. Foto’s maken van ons toffe stadion, een balletje trappen als een echte Ajacied of Lucky ontmoeten? Het kan allemaal! Het exacte programma volgt nog, maar het is verstandig om dinsdag 2 augustus en woensdag 3 augustus alvast in je agenda te omcirkelen.

Op die dagen gaan de poorten van de Arena open voor publiek. Net als vorig jaar kunnen supporters een tijdslot reserveren voor hun bezoek, zodat de stroom bezoekers wordt verdeeld over beide dagen. Vanaf maandag 18 juli is het mogelijk om een gratis kaartje voor de Ajaxdroomdagen te bemachtigen. Deze scoor je in de online ticketshop.

Aanbevolen
Krabbels, selfies en plezier bij open training in Oldenzaal

Klinkt goed, toch? Maar we hebben nog meer mooi nieuws. Ajax organiseert in de eerste weken van het nieuwe seizoen ook weer een openbare training voor de supporters. De ideale mogelijkheid om spelers als Dusan Tadic, Jurriën Timber en nieuwkomer Steven Bergwijn van dichtbij te bewonderen!

Daar worden we erg blij van. Als Supportersvereniging Ajax dringen we al langer aan op het openbaar trainen van de Ajacieden. Na de succesvolle publieke oefensessie tijdens het trainingskamp in De Lutte, volgt nu dus een editie in Amsterdam. De exacte datum maakt de club nog bekend.

Bovenstaande activiteiten vervangen de traditionele Open Dag. Het is momenteel nog niet mogelijk om deze op een Ajaxwaardige manier te organiseren. De club streeft er wel naar om de Open Dag volgend jaar weer doorgang te laten vinden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >