Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden vermaken zich prima op onze foto’s van duel met Shakhtar

Na de zomerstop is het altijd fijn de tribunes van de Johan Cruijff Arena weer te mogen beklimmen. Lekker naar Ajax! Dat is zelfs leuk als het ‘slechts’ een oefenpotje tegen Shakhtar Donetsk (3-1) betreft. Bekijk de foto’s maar!

Door Jordy Haak
27 juli 2022 - 13:53
Hoofdfoto Fotoverslag Ajaxsha 1200
Fanatieke koppies, vinden we mooi! © SV Ajax

De krachtmeting met Shakhtar kon overigens beter worden bestempeld als een oefenwedstrijd plus. Het betrof immers de laatste test voor de strijd om de Johan Cruijffschaal. Daarnaast werd het benefietduel gebruikt om aandacht te vragen voor de oorlogssituatie in Oekraïne.

Naast het gebruikelijke wit-rood-wit zagen we dan ook aardig wat geel-blauwe accenten op de tribunes. Er was een minuut stilte vooraf, het Oekraïens volkslied werd live gezongen in het stadion en de mascottes op het veld waren afkomstig uit het Oost-Europese land.

Daarna werd de bal aan het rollen gebracht. De aanwezige supporters mochten door doelpunten van Dusan Tadic, Steven Berghuis en Mohammed Kudus driemaal juichen. We spotten dan ook veel lachende gezichten op de tribunes.

Dat is terug te zien op onderstaande foto’s, die zijn gemaakt door de fotografen van SV Ajax, Pro Shots en de club zelf. Een vermakelijke avond in beeld!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >