Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Scoor kiekje van jezelf met kampioensschaal in Ajax Fanshop!

Wil jij op de foto met de 36ste kampioensschaal? Kom dan maandag 20 juni of zaterdag 25 juni naar de Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff Arena. Daar staat de schaal klaar voor de nodige kiekjes en selfies!

20 juni 2022 - 10:09
Martinez Schaal 1200
Martínez weet al hoe het voelt om de schaal vast te hebben. © AFC Ajax

Ajax presenteerde maandag het thuisshirt voor seizoen 2022/2023. Supporters die langs de fanshop bij het stadion gaan om het tenue te kopen, kunnen ook meteen op de foto met de schaal. Pak nieuwe shirt en pak schaal, zogezegd. De kampioensschaal is van 11.00 uur tot en met 16.00 uur in de fanshop te bewonderen.

Ben je maandag niet in de gelegenheid en baal je daarvan? Geen zorgen! Een mogelijke herkansing volgt op zaterdag 25 juni. Ook dan is de schaal in de fanshop aanwezig voor het maken van fotootjes. Zorg dat je tussen 11.00 uur en 16.00 uur aanwezig bent.

Het nieuwe thuistenue van Ajax ging maandag in de verkoop. Dat geldt ook voor de trainingslijn van komend seizoen. We maakten al de nodige detailfoto’s, die je hier kunt bekijken. Het uitshirt voor volgend seizoen wordt ergens in juli officieel gepresenteerd. Ook komt er weer een derde shirt op de markt.

Aanbevolen
Ajax presenteert volledig gouden bedrukking op nieuwe thuisshirt

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >