Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

NL-uitkaarthouders moeten voor verlenging nieuwe foto laten maken

Heb je een seizoenkaart met NL-uitrecht? Dan is het zaak om nu op te letten. Supporters kunnen hun uitkaart namelijk verlengen, maar daar is wel een nieuwe foto voor vereist. Je hebt tot en met 17 juli de tijd om de boel in orde te maken.

29 juni 2022 - 11:55
Nlfoto800
Op naar bomvolle uitvakken in 2022/2023! © De Brouwer

Ajax heeft alle NL-uitkaarthouders (NL en NL+) inmiddels via de mail op de hoogte gesteld. Nog geen mail ontvangen? Geen zorgen, deze kan in de loop van woensdag nog binnendruppelen. Een kijkje in de spambox kan ook nooit kwaad.

NL’ers die hun uitrecht willen verlengen, dienen met hun Mijn Ajax-account in te loggen in de ticketshop. Daar staat een gratis bestelling voor je klaar. Om het benodigde formulier voor de fotograaf te downloaden, klik je op ‘meer details’. 

Met het formulier (oningevuld) en een geldig legitimatiebewijs laat je vervolgens bij een van de aangesloten punten een nieuwe foto maken. De fotograaf vult het formulier voor je in en zorgt dat de foto bij Ajax wordt aangeleverd. 

Aanbevolen
Dit moet je weten over het verlengen van je seizoenkaart!

Let op: het maken van een foto kan tot en met zondag 17 juli. Zorg dat je de boel voor die tijd hebt geregeld, want anders komt de verlenging van je uitkaart te vervallen. Na het maken van de foto ontvang je de eerste maandag of donderdag een bevestiging.

Misschien ten overvloede, maar toch: het gaat hier alleen om NL-uitkaarthouders. Als je Europees uitrecht hebt, hoef je dus niet in actie te komen. Op dit moment is het overigens nog niet bekend of er nieuwe NL-uitkaarten beschikbaar komen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >