Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: Klaassen en Blind voortvluchtig in Het Jachtseizoen

We hebben een geinige kijktip voor je, want Davy Klaassen Daley Blind zijn zaterdag te zien in het toffe programma Het Jachtseizoen. De uitzending op SBS6 begint zaterdag 25 juni om 20.00 uur.

22 juni 2022 - 11:54
Jachtseizoen 1200
Pak ons dan! © AFC Ajax

De twee Ajacieden spelen zaterdag een heel anders soort wedstrijd dan ze zijn gewend. Ze moeten op de vlucht voor de jagende mannen van StukTV. Lukt het onze helden om vier uur lang uit de grijpgrage klauwen te blijven van de jagers? Slagen Blind en Klaassen hierin, dan winnen ze de aflevering en krijgen ze een eervolle plek in het seizoensklassement.

De ‘ontsnapte’ voetballers mogen zich door heel Nederland (en erbuiten) uit de voeten zien te maken, maar zijn wel uitgerust met een GPS-tracker die om de tien minuten de exacte locatie doorgeeft aan StukTV.

Hoe pakken de twee het aan? We zijn benieuwd! Gaan ze liften met wildvreemden, pakken ze het openbaar vervoer of doen ze veel te voet? Welke verrassingen hebben de voetballers voor de jagers in petto om ze om de tuin te leiden?

Huntelaar krijgt hulp van zijn Ajaxmaatjes, maar ontsnapt hij ook? © StukTV
Aanbevolen
Ziyech en Mazraoui helpen Huntelaar bij ontsnapping in Jachtseizoen

Het kan voor Blind en Klaassen handig zijn om tips te vragen aan Klaas Jan Huntelaar. Hij deed eerder al eens mee aan Het Jachtseizoen, dat destijds nog werd uitgezonden op YouTube. ‘The Hunter’ regelde vooraf handlangers. Zo gaf niemand minder dan Hakim Ziyech hem een ontsnappingslift in zijn bolide, terwijl ook Noussair Mazraoui te hulp schoot.

De mannen van StukTV zitten nooit stil en kunnen zomaar opduiken. Altijd en overal. We zijn dus benieuwd of Blind en Klaassen ze te slim af zijn of dat ze keihard worden ingerekend. Afijn, dat kun je zaterdag dus vanaf 20.00 uur volgen op SBS6.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >