Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deel jouw toffe Ajaxverhaal in clubblad Ajaciedjes!

Heb jij iets bijzonders meegemaakt bij Ajax of heb je gewoon een tof Ajaxverhaal te vertellen? Dan zoeken we jou! Lees snel verder en kom in actie!

08 juni 2022 - 10:49
Ajaciedjes 1200
Kom jij met jouw verhaal in ons blad? © Ajax Kids Club

We zijn alweer druk bezig met de zomerdoeboeken voor onze vaste lezertjes en kijken natuurlijk ook al vooruit naar volgend seizoen. Ook dan valt het clubblad Ajaciedjes weer op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar.

In Ajaciedjes spreken we met de spelers van Ajax én met supportertjes van onze mooie club. Vaak maken kleine fans supertoffe dingen mee. Dingen die hartstikke leuk zijn om over te vertellen in ons blad!

Lilou laat een kopie zien van de brief die ze bij Neres in de brievenbus gooide. © SV Ajax
Aanbevolen
'David Neres stond ineens voor mijn deur!'

Dat kan van alles zijn: je hebt een toffe spreekbeurt over Ajax gehouden, je kwam Dusan Tadic tegen in de speelgoedwinkel, je hebt de Johan Cruijff Arena als zandkasteel gemaakt of je deed mee aan een van onze Ajax Kids Tours.

Het zijn maar voorbeelden. Alles kan leuk zijn! We nodigen je daarom uit om jouw Ajaxverhaal te sturen naar kidsclub@svajax.nl. Wie weet nemen we dan contact met je op om verder te praten over wat je hebt meegemaakt. Als dat zo is, dan zie je jezelf zeker terug in ons leuke clubblad!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >