Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax speelt vanaf komend seizoen met GigaNet op de rug

Ajax krijgt vanaf komend seizoen een extra shirtsponsor. Waar Ziggo al jaren op de voorkant van het tenue staat, daar krijgt de hoofdsponsor ook op de achterkant een plek. Het gaat om GigaNet.

07 juni 2022 - 09:14
Rugsponsor800
Hier zien we straks een extra shirtsponsor... © AFC Ajax

Met de introductie van de nieuwe shirtsponsor intensiveren Ajax en Ziggo wederom de samenwerking, zo lezen we op het digitale huis van de club. De naam van GigaNet komt onder het rugnummer te staan, in het midden van de rode baan. 

Ajax speelt vanaf komend seizoen alleen in de eredivisie en het KNVB-bekertoernooi met GigaNet op de rug. In Europees verband blijft de nieuwe shirtsponsor achterwege. 

Gelukkig is er gekozen voor witte letters, al kunnen wij maar moeilijk wennen aan nóg een extra sponsor op het shirt. Het roept gelijk de vraag op: waar ligt de grens?

Edwin van der Sar is Ziggo daarentegen dankbaar voor het vertrouwen. “Mede dankzij de groei van het hoofdsponsorschap kunnen we onze financiële positie verder versterken. Iets wat noodzakelijk is om onze sportieve ambitie – structurele aansluiting bij de Europese top – na te kunnen blijven streven.”

Aanbevolen
Nieuwe Ajaxshirts tegen afspraken in al verkocht

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >