Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kinderboek Hanna Panna en de magische voetbalschoenen!

De zomervakantie komt steeds dichterbij. Dan heb je tijd om lekker te relaxen. Dat kan heel goed met het leuke kinderboek ‘Hanna Panna en de magische voetbalschoenen’. Wij mogen drie van deze boekjes, geschreven door Judith Williams, weggeven!

17 mei 2022 - 13:44
Boekjes 1200
Dit is echt een heel leuk boekje! © Ajax Kids Club

Na een ongeluk op het veld mag Hanna niet meer voetballen van haar ouders. Maar dan ontdekt ze een verborgen schat op haar kamer: voetbalschoenen die weleens magisch zouden kunnen zijn…

Als Hanna de kans krijgt mee te spelen in het schoolvoetbaltoernooi, besluit ze dat stiekem te doen. Ze trekt de schoenen aan en speelt de sterren van de hemel. Zou het schoolteam met Hanna’s hulp in de landelijke finale kunnen komen? En wat nou als haar magische schoenen op een dag verdwenen zijn?

Je leest het allemaal in dit spannende voetbalboek voor meiden en jongens. In samenwerking met Uitgeverij Condor geven we drie exemplaren weg aan leden van de Ajax Kids Club. De tekeningen in het boekje zijn erg leuk en gemaakt door Iris Boter.

Om kans te maken op deze prijs, geef je het juiste antwoord op onderstaande vraag. Meedoen kan tot en met woensdag 25 mei. De winnaars krijgen bericht!

Prijsvraag: hoeveel doelpunten maakte Haller afgelopen seizoen in de eredivisie?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >