Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We vieren landstitel niet met één, maar twee wallpapers!

Wij zijn kampioen, wij zijn kampioen! We kunnen het niet vaak genoeg herhalen. Het voelt heerlijk om te mogen zeggen. Bij een landstitel hoort natuurlijk een stukje nagenieten. Dat kan met onze wallpapers!

12 mei 2022 - 14:16
Wpkampioen800
Wat een plaat... © Pro Shots

Huh, meervoud? Ja, je leest het goed! We hebben niet één, maar twee telefoonachtergrondjes voor je gemaakt. Dat mag ook best bij zo’n heerlijk moment, toch? Precies! Zo kun je een beetje afwisselen. 

Op een kampioenswallpaper hoort natuurlijk een schaal. Het is daarom geen verrassing dat we voor het huldigingsmoment hebben gekozen. We zien de blije koppen van Davy, Daley en Dusan. De drie D’s, zeg maar. Maar bovenal échte Ajacieden.

Aanbevolen
Deel jouw titelvreugde via ons Instagram-kampioensfilter!

Verder hebben we een heerlijke foto van Blind verwerkt tot wallpaper. Kampioensshirtje, schaal en uitzinnige supporters. Dat klinken als prima ingrediënten voor een telefoonachtergrond, toch? 

Je kunt de wallpaper via de linkjes hieronder downloaden. Vergeet na het installeren geen screenshotje te sturen. Vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >