Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deel jouw titelvreugde via ons Instagram-kampioensfilter!

Ben jij ook nog dronken van geluk? Snappen we! We zijn immers met z’n allen kampioen geworden en schreeuwen het van de daken, terwijl we zwaaien met kartonnen schalen. We hebben echter nóg iets leuks voor je, lees maar!

12 mei 2022 - 13:36
Filter800
We maakten speciaal voor jou een kampioensfilter! © Ajax Life

Toen eenmaal duidelijk was dat Ajax de schaal niet meer zou laten glippen, deelden we als SV Ajax 55.000 schalen uit aan de supporters in de Johan Cruijff Arena. Dat deden we samen met onze veertig topvrijwilligers!

Die actie werd goed ontvangen, want we zagen de ene na de andere leuke foto met de schaal voorbij vliegen op sociale media. Van selfies tot complete groepsfoto’s met onze kartonnen schalen. Blije koppen niet te stoppen. Heerlijk!

Aanbevolen
Hossende Ajacieden en een blinkende kampioensschaal in ons XXL-fotoverslag!

De titelstrijd werd uiteindelijk spannender dan we hoopten, maar des te lekkerder is het dan als de schaal eenmaal binnen is. De ontlading is dan alleen maar groter, toch? Die kampioensvreugde wil je delen en we vonden een leuke manier voor je om dat via Instagram te doen.

We maakten speciaal voor jou een kampioensfilter! Open deze link op je mobieltje om het filter in te laden. Bam, de schaal volop in beeld en het aantal keer dat onze mooie club kampioen is geworden. Plaats jezelf, je vrienden of iets anders in het fotokader en deel ‘m via je Instastory!

Tag je ons nog even? Dan delen we de leukste filters met je mee via ons Insta-account.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >