Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden sluit jij seizoen af in Arnhem?

Nog één potje, dan zit het seizoen er alweer op. Tjonge, wat is het hard gegaan. De kersvers kampioen sluit het voetbaljaar af op bezoek bij Vitesse. Welke Ajacieden gun jij minuten in dit laatste eredivisieduel?

14 mei 2022 - 10:09
Th11vitaja800
Is er in jouw opstelling een plekje vrij voor Daramy? © AFC Ajax

We hebben de laatste weken vaak genoeg in spanning gezeten. Na het behalen van de 36ste landstitel kwam al die opluchting eruit. Het is daarom fijn om zondag naar Ajax te kunnen kijken zonder een verhoogde hartslag. Lekker met de beentjes omhoog!

Erik ten Hag kennende, treedt hij niet aan met een feestopstelling. Toch zou het ons niet verbazen als de trainer de nodige wijzigingen doorvoert. Het is een lang seizoen geweest en veel spelers lopen op hun tandvlees. Een beetje roulatie kan dus geen kwaad.

Jij hebt vast wel een mening over welke poppetjes moeten spelen in Arnhem. Wie geef je rust, wie gun je minuten en wie stuur je vast op vakantie? Er staan in ieder geval genoeg talenten en andere reserves te trappelen om minuten te maken.  

Dus hup, aan de slag! Waarmee? Met het maken van je eigen opstelling natuurlijk! Open de Ajax Life-app of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met Vitesse en leef je uit.

Vergeet jouw opstelling niet te delen op socials, voorzien van #tenhagself. Succes!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Social Media.cshtml)

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >