Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Team Curaçao - Ajax

De selectie van Ajax reist na afloop van het seizoen naar Curaçao. Hopelijk met een kampioensschaal op zak. Dit alles gebeurt van 17 mei tot en met 21 mei. Ajax speelt vrijdag 20 mei een vriendschappelijk potje tegen de nationale ploeg. Check hieronder hoe je kaartjes scoort.

09 mei 2022 - 11:05
Curacao 1200
Curaçao prijkt sinds 2020 op de linkermouw van Ajaxshirts. © Pro Shots

Het kan zomaar zijn dat je net op vakantie bent op het eiland in de Caribische zee als Ajax er arriveert. We kregen dan ook al vragen over de kaartverkoop. Die kunnen we nu uitserveren. Lekker naar je cluppie in de Caraïben. Lijkt ons goud.

Een kaartje koop je voor 25 Antilliaanse guldens. Omgerekend is dat zo’n 13 euro. De toegangsbewijzen zijn hier online te koop. Ben je op het eiland en wil je een kaartje ‘gewoon’ aan een balie kopen? Dat kan ook, bij Mensing’s Caminada, Van den Tweel en 24u uit de Muur. Afijn, die zaken moet je maar even opzoeken als je er toch bent.

Aanbevolen
Middag vol emoties in ons fotoverslag van AZ-uit

Wil je er helemaal een gekke avond van maken, dan zijn er ook VIP-tickets te krijgen voor 225 Antilliaanse guldens per persoon. Omgerekend is dat zo’n slordige 118 euro. Wat je dan krijgt? VIP-parking, hapjes, drankjes en toegang tot de eretribune. Wij verzinnen het allemaal niet, dus kijk maar wat je doet.

Het potje vriendschappelijk voetballen gebeurt in Stadion Ergilio Hato, waar zo’n 10.000 mensen in passen. De deuren zwaaien om 18.30 uur open. Het eerste fluitsignaal klinkt om 20.00 uur. De selectie was voor het laatst in 2010 op het eiland, dus het was tijd voor een hernieuwde kennismaking. Zeker aangezien Curaçao sinds 2020 mouwsponsor is.

Team Curaçao bestaat uit een gelegenheidsteam met profvoetballers die hun roots op het eiland hebben en spelers van Jong Holland. Kortom, het zal allemaal wel aardig en geinig zijn. Vooral als je als kampioen van Nederland afreist. Maar goed, dat moet eerst nog maar gebeuren.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >