Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hossende Ajacieden en een blinkende kampioensschaal in ons XXL-fotoverslag!

Kampioenen! Wat een avond hebben we met elkaar beleefd. Landstitel nummer 36 is een feit! Kolkende tribunes, hossende Ajacieden en een blinkende schaal. Je ziet het allemaal terug in ons XXL-fotoverslag.

Door Jordy Haak
12 mei 2022 - 11:26
Hoofdfoto Kampioen Verslag 1200
We hebben een fotoverslag bomvol kampioensschalen voor je! © De Brouwer

Hoe is het met jullie kampioensroes? Wij stuiteren nog altijd over de werkvloer. De tweede seizoenshelft verliep soms met horten en stoten, maar uiteindelijk zijn we gewoon weer de beste. De schaal blijft waar hij behoort, in ons mooie Mokum.

De manschappen van Erik ten Hag voorzagen de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen van extra glans door het net vijfmaal te laten bollen en dus konden we juichen in het kwadraat. Iedere treffer voelde als extra slagroom op de toch al smakelijke taart.

Op de tribunes zagen we Ajacieden in extase, ruim 55.000 zwierende kampioensschalen en vooral heeeeel veel wit-rood-wit. Of je nu thuis, op school of aan het werk bent, wij snappen volledig dat je het liefst de hele dag wil nagenieten van deze spetterende kampioensavond.

Daar helpen we je graag een handje mee met onderstaand fotoverslag. Onze fotograaf De Brouwer schoot zoveel toffe kiekjes, dat we er gelijk maar een XXL-versie van hebben gemaakt.

Dus hup, lekker plaatjes kijken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >