Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Herbeleef seizoen 2021/2022 met de mooiste supportersfoto’s!

Nu we langzaam uit onze kampioensroes ontwaken, is het tijd om terug te blikken op een bewogen seizoen. Een lekkere manier om dat te doen? Een bloemlezing maken van de tofste supportersfoto’s die het verhaal van het seizoen vertellen. Kijk maar!

19 mei 2022 - 11:36
Supporters 1200
Op het tandvlees, maar de blijdschap was er niet minder om! © AFC Ajax

We maakten ook in 2021/2022 weer herinneringen voor het leven, beleefden prachtige avonturen en woonden wedstrijden bij die we nooit meer vergeten. Wat te denken van de Champions League-groepsfase, waarin we alles wonnen? We geloofden bijna niet wat we allemaal zagen.

Daarbij konden we onze club eindelijk weer achternareizen. Zowel binnen Nederland als daarbuiten. Twee keer trokken we naar Lissabon en eenmaal werd het centrum van Dortmund geclaimd door Ajacieden. We liepen trots met de borst vooruit, waarop het klassieke logo prijkte.

Aanbevolen
Deze belangrijke momenten in seizoen droegen bij aan landstitel

De roze wolk voor de winterstop was dik en stevig, maar we zakten er in de eindfase van het seizoen toch nog bijna doorheen. De eerste twee uitduels met FC Utrecht en PSV liepen goed af, maar de uitschakeling in de Champions League tegen Benfica deed zeer. Antony zette de Arena een paar dagen later echter alweer in vuur en vlam met zijn winnende treffer in de klassieker.

De laatste maanden kroop Ajax op het tandvlees naar de titel en de KNVB-bekerfinale ging verloren. De ontsnappingen in Leeuwarden en Nijmegen kan iedereen zich nog herinneren. Van frustratie naar euforie en weer terug. Tot uiteindelijk vooral euforie, want de schaal kwam gewoon wéér naar Amsterdam en bleef daar ook.

De foto’s hieronder vertellen het verhaal. Kijk en geniet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >