Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor voorvertoning bioscoopfilm ‘I am Zlatan’

Kunnen jullie ook niet wachten tot de film over het leven van Zlatan Ibrahimovic eindelijk in Nederland op het witte doek te zien is? We hebben goed nieuws, want als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op een setje kaartjes voor een voorvertoning in Pathé Arena!

19 april 2022 - 16:43

Pak de popcorn er maar bij, want de trailer van ‘I am Zlatan’ is veelbelovend. We zien de voormalig Ajacied als klein schoffie in een achterbuurt van Malmö, waar hij Panini-plaatjes pikt in de plaatselijke buurtsuper. De dialoog met zaakwaarnemer Mino Raiola willen we graag in zijn geheel zien en vooral de beelden bij Ajax maken nieuwsgierig.

De toenmalige Amsterdam Arena ziet er indrukkend realistisch uit. We zijn blij dat de gekleurde stoeltjes inmiddels plaats hebben gemaakt voor rode en witte exemplaren, maar in deze film gaan we even terug in de tijd en is de tribune weer een kleurenpallet. Daar moeten aardig wat speciale effecten voor nodig zijn geweest.

Natuurlijk zien we de eerste stappen van Zlatan in het shirt van Ajax. En hoe moeilijk hij het vooral ook had in Amsterdam. Een confrontatie met Ronald Koeman – fraai vertolkt door acteur Gijs Naber – schiet in de trailer eveneens voorbij, waarna we Zlatan in zijn bolide de fly-over van het stadion zien afscheuren.

Aanbevolen
Ajax denkt aan Schreuder als mogelijke opvolger Ten Hag

Het verhaal van ‘I am Zlatan’ heeft iets klassieks: een klein jochie groeit op in een kansarm milieu, zonder toekomstperspectief en verliest zich in een droom. Een film over het leven in armoede, liefde voor de bal en het niet verloochen van je roots. Maar met Zlatan als hoofdpersoon heeft het allemaal toch iets extra’s.

Wij kunnen dan ook niet wachten om naar de bioscoop te gaan. ‘I am Zlatan’ is vanaf donderdag 28 april op het witte doek te bewonderen, maar als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kun je de film als een van de allereersten zien. We mogen namelijk tien setjes van twee kaarten weggeven voor een voorvertoning op maandag 25 april om 18.45 uur bij Pathé Arena! 

Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met donderdag 21 april. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoeveel officiële doelpunten maakte Zlatan als Ajacied?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je de logische prijs van 14 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >