Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Scoor gratis kaarten voor voorvertoning film LOUIS!

In de film LOUIS krijgen we een uniek inkijkje in het leven van Louis van Gaal. De trailer is veelbelovend en wij hebben de popcorn alvast klaarstaan. Voordat de film officieel in première gaat, kun jij als lid van SV Ajax al gratis aanwezig zijn bij de voorvertoning in Pathé Arena!

05 april 2022 - 09:10

We kennen Louis van Gaal allemaal als een uitgesproken succestrainer. Zijn karatetrap in Wenen staat iedereen nog helder voor de geest, net als het toespreken van de supporters bij de huldiging en zijn vele wijsheden tijdens persconferenties. Van Gaal heeft een kleurrijk leven. Niet alleen in de voetbalstadions, maar ook daarbuiten.

Precies dat krijgen we te zien in LOUIS. Filmmaker Geertjan Lassche schetst een uniek portret van de man waar iedereen een mening over heeft. Natuurlijk komt zijn carrière uitgebreid aan bod, maar dat geldt ook voor zijn achtergrond en gezinsleven. In gesprek met Humberto Tan vertelde Van Gaal dat hij een agressieve vorm van prostaatkanker heeft. Ook dat aspect blijft in de film niet achterwege.

We maken kennis met Van Gaal op een manier zoals we hem niet eerder zagen. Drie jaar lang werd de huidig bondscoach van Oranje gevolgd tijdens werk- en privémomenten. Via de draaiende camera krijgen we een bijzonder beeld van de man achter het veelbesproken imago.

Aanbevolen
Liefde voor Ajax is Blind!

Bovenstaande trailer maakt ons in ieder geval erg nieuwsgierig! Van de historische beelden uit zijn Ajaxtijd krijgen we sowieso nooit genoeg, maar we zien Van Gaal ook gesprekken voeren met internationale voetbalsterren, zijn vrouw en dochters. En natuurlijk wordt er in de Portugese Algarve een balletje geslagen op de golfbaan.

Als jij net zo enthousiast bent als ons, dan hebben we goed nieuws. De film LOUIS gaat op donderdag 14 april in première, maar een dag eerder (woensdag 13 april om 19.00 uur) staat er al een voorvertoning bij Pathé Arena op de rol. En als lid van SV Ajax kun jij daar gratis bij zijn!

Wat je daarvoor moet doen? Simpelweg een mailtje met je naam en lidnummer sturen naar filmkijken@dfw.nl. Doe dit onder vermelding van Louis/Arena. Het is wel belangrijk om snel in actie te komen, want de eerste honderd supporters die een mail sturen, verblijden wij met een setje kaartjes. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >