Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dikke ontlading volgt heullll laat in fotoverslag NEC - Ajax

Ajax bezorgt ons de laatste weken grijze haren, maar in Nijmegen toch ook weer drie punten. De wijze waarop we winnen, zorgt steevast voor zenuwinzinkingen. Gevolgd door dikke ontlading, dat wel. Bekijk onze foto’s van NEC-uit (0-1) maar!

24 april 2022 - 09:00
Fotoverslag 1200
Brobbey zorgt voor late vreugde. © De Brouwer

Minuut 88: Brian Brobbey draait z’n kont erin, Mo Kudus bezorgt de bal en uit de draai schiet de ontvanger ‘m erin. Ajax redde toch de meubelen weer, terwijl niemand er echt rekening meer mee hield. Pfffff… Het gaat de laatste tijd enorm moeizaam, maar wát een belangrijke zege.

Iedereen met een wit-rood-wit hart vloog dan ook in de hekken, stond op het bankstel te dansen, hing in de gordijnen of slaakte louter een dikke zucht van opluchting, om vervolgens met het zweet op het voorhoofd achterover te zakken. Ajax, wat doe je ons aan?!

De ontlading is ook te zien in ons fotoverslag. De treffer van Brobbey viel ontzettend laat, dus voor het blije juichen moet je flink doorklikken. De plaatjes zijn geschoten door De Brouwer.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >