Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brobbey brult het uit op wallpaper vol passie

Ajax, we houden van je. Echt waar. Maar kunnen we het volgende duel iets eerder beslissen? Dat scheelt ons een boel hartverzakkingen. Eerlijk is eerlijk, een late overwinning levert wel de mooiste plaatjes op. Check de wallpaper maar!

24 april 2022 - 10:33
Wpnecaja800
Pure ontlading bij Brobbey. © Pro Shots

Als je een smartwatch hebt, weet je waar we het over hebben. Zo’n horloge waarbij je hartslag wordt gemeten. Ajacieden die zo’n ding dragen, hebben de laatste weken vast waarschuwingen gehad met dat de hartslag extreem hoog is. 

Ajax doet wat met je, vooral in zo’n spannende fase van het seizoen. We gaan met geknepen billen richting het einde, waar hopelijk een nieuwe schaal klaarligt. Daar is het allemaal om te doen. En precies daarom was de ontlading zo groot na de winnende treffer van Brian Brobbey (0-1).

De spits doet waarvoor hij is teruggekomen: de meubelen redden. Het ‘plan B’ pakte in Nijmegen werkelijk uitstekend uit. Kont erin, wegdraaien en raak schieten. De ontlading die bij Brobbey loskwam, was mooi om te zien. Zijn oerkreet was tot in Amsterdam te horen.

Aanbevolen
Dikke ontlading volgt heullll laat in fotoverslag NEC - Ajax

We worden per potje zo’n twintig jaar ouder, maar we hebben het voor ons cluppie over. Zo lang er aan het einde maar samen kan worden gejuicht met de schaal. Dan nemen we de grijze haren, zenuwinzinkingen en waarschuwingen op horloges voor lief.

De blik gaat nu op het duel met PEC, maar niet voordat we je een wallpaper van NEC-uit hebben voorgeschoteld. Een brullende Brobbey als telefoonachtergrond is altijd goed, toch?

Als de Ajacieden tegen de Zwollenaren ook een goed resultaat halen, beloven we met een verse wallpaper te komen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >