Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - FC Eindhoven!

Jong Ajax speelt vrijdag 18 maart om 20.00 uur op sportpark De Toekomst tegen FC Eindhoven. Voor die wedstrijd zoeken we nog ballenjongens en -meiden. De winnaars krijgen ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Check dus snel de prijsvraag!

02 maart 2022 - 10:28
Ballenjongen 1200
Spot jij nieuw talent waar Ten Hag iets aan heeft? © Pro Shots

Als prijswinnaar zie jij hopelijk hoe Jong Ajax weer een keertje wint, want dat is hard nodig na drie nederlagen op rij. De ploeg van trainer John Heitinga staat op de vijfde plek, terwijl FC Eindhoven het dit seizoen erg goed doet. Deze ploeg staat namelijk vierde en dus verwachten we een spannende pot voetbal.

Als lid van Ajax Jonge Schare maak je kans om al het spektakel van dichtbij mee te maken, langs de lijn als ballenjongen of -meisje. Jij bezorgt de bal terug bij een speler, wanneer deze over de lijn is gegaan. Een belangrijke taak, want door jouw snelle acties blijft het spel lekker soepel lopen. Tussendoor geniet je natuurlijk van de wedstrijd en kun je spotten hoe het staat met de talentenfabriek van Ajax.

Aanbevolen
Word vaandeldrager bij Ajax - Feyenoord én beleef duel vanaf tribune!

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig.

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 6 maart. We nemen erna contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Bij welke club speelde aanvaller Amourricho van Axel Dongen voordat hij naar Ajax kwam?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu de logische prijs van 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >