Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager bij Ajax - Feyenoord én beleef duel vanaf tribune!

Staat de thuiswedstrijd van Ajax tegen Feyenoord al omcirkeld op jouw kalender? De klassieker in een bomvolle Johan Cruijff Arena wordt zondag 20 maart om 14.30 uur afgetrapt en wij zoeken nog vaandeldragers. Jij maakt kans op zo’n felbegeerd veldplekje!

28 februari 2022 - 11:38
Vaandels Ajafey
Doe snel mee aan deze geweldige prijsvraag! © De Brouwer

Als lid van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) maak je kans op een van de acht vaandeldragerplekken. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je staat dan op het veld in het thuis- of uitshirt van Ajax en geeft de opkomst een feestelijk tintje.

Natuurlijk bekijk je de topwedstrijd erna vanaf de tribune. Dat is nog niet alles, want je mag ook nog iemand meenemen. Hoe vet is dat?!

Wat moet je doen?
Je moet natuurlijk wel iets doen om kans te maken op deze geweldige prijs. Geef daarom antwoord op de volgende vraag:

Stel dat jij Erik ten Hag bent, wat zou jij dan tegen je spelers zeggen, vlak voor de aftrap van Ajax – Feyenoord?

We zijn errrrrg benieuwd naar jullie inzendingen. Want hoe zet jij de ploeg op scherp? Schuilt er in jou wellicht een toptrainer? Met welke instructies stuur jij de spelers het heilige gras van de Arena op? Laat het ons maar snel weten!

Je hebt tot en met zondag 6 maart de tijd om een origineel antwoord in te sturen. Dat kan naar jongeschare@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer en je volledige naam te vermelden. Winnaars krijgen maandag of dinsdag bericht.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Een lidmaatschap voor de rest van het seizoen scoor je voor 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >