Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Video Ventos: Arena gaat helemaal los na winnende goal Antony in klassieker!

Een winnend doelpunt in de slotminuten zorgt voor pure ontlading. De klassieker winnen is áltijd reden tot euforie. Dus wat krijg je bij een beslissend doelpunt in de absolute slotfase van Ajax - Feyenoord? Juist, extase in het kwadraat!

22 maart 2022 - 10:10

Na de Europese uitschakeling waren we als Ajacieden wel weer toe aan een succesje. Dan is een overwinning in de klassieker misschien wel het beste medicijn. Dat het voetbal niet al te best was, weten we allemaal. Maar een overwinning op Feyenoord smaakt altijd zoet, zeker na zo’n intense slotfase.

Dat maakt het deze dagen toch weer wat fijner toeven bij de koffieautomaat. Met een interlandweekeinde in aantocht, willen we dat goede gevoel graag vasthouden. Nog even nagenieten van het beslissende moment met een doldwaze Nico Tagliafico, een euforische Antony en een kolkende Johan Cruijff Arena.

Bovenstaande beelden van Ventos helpen om je overwinningsroes van een nieuwe energieboost te voorzien. Met een 2-2-stand op het scorebord leven de Ajacieden op de tribunes tussen hoop en vrees. Ajax ontsnapte al twee keer achtereenvolgens in de slotfase, maar kan de ploeg van Erik ten Hag dat kunstje nogmaals herhalen?

Aanbevolen
Zondebok

En dan komt het diepteballetje op Tagliafico. De voorzet op Antony, waarna je voelt dat de Arena een halve seconde de adem inhoudt, om vervolgens alle emotie er in volle kracht uit te persen. Hangen!

We zien blijdschap, opluchting en een half ontblote Galliër die het feestje met de supporters viert. Zo ziet totale ontlading eruit. Natuurlijk wordt de Braziliaanse doelpuntenmaker uit volle borst toegezongen en wordt de aanstaande overwinning op Feyenoord alvast gevierd. Dat voelt dan weer best vertrouwd!

Fijne beelden dus om het mooiste moment van de klassieker te herbeleven. En een garantie om de rest van de dag weer met een glimlach op je gezicht rond te lopen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >