Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Van hoop naar treurnis in ons fotoverslag van Ajax - Benfica

‘We moeten door snuiters.’ Het is een term van Bob Haarms. En zo is het ook. We moeten door. Ook met fotoverslagen. Dus maakten we er eentje van Ajax - Benfica (0-1). Van verlangen naar verdriet, in foto’s gevat.

16 maart 2022 - 10:51
Fotoverslag 1200
Hier zien we hoe hoop daadwerkelijk vervliegt. © De Brouwer

De avond begon zoals verwacht met een onvervalste entrada vol vuur, maar eindigde in een deceptie vol treurnis. Ajax domineerde tegen Benfica in een Johan Cruijff Arena die werkelijk bol stond van de spanning. Domineren is leuk, maar winnen veel beter. En precies dat deed Benfica. Eén kans, één goal. En dat doet pijn.

Het bleek genoeg voor feest in het uitvak en droefenis bij iedereen met een Ajaxhart. Het gevoel dat deze uitschakeling niet nodig was, blijft nog wel even hangen, maar daar koop je niks voor. De rug moet nu snel worden gerecht, want met de klassieker op het programma moeten we door.

Maar niet zonder eerst het gebruikelijke fotoverslag na een wedstrijd te delen. Mocht je na het bekijken van de plaatjes – geschoten door De Brouwer – willen stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >