Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden scoor jij ticket voor bekerfinale?

Het is tijd om de zure nasmaak van Go Ahead Eagles-uit (2-1) weg te spoelen. Ajax bezoekt donderdag het Afas Stadion, met als inzet een toegangsbewijs voor de KNVB-bekerfinale. Welke opstelling fluister jij Erik ten Hag in zijn oor?

02 maart 2022 - 12:42
Th11azaja800
Gun jij Kudus of Daramy speelminuten? © AFC Ajax

Wij vinden het kunnen ophalen van een prijs in De Kuip altijd een goed idee. Daarnaast zijn we nog altijd een beetje chagrijnig van de nederlaag in Deventer. Het wordt weer eens tijd voor een succesje, om te beginnen op bezoek bij AZ.

Het is goed om te weten dat Ten Hag niet kan beschikken over Noussair Mazraoui voor het halve finaleduel met de Alkmaarders. De trainer verwacht Jurriën Timber er wel weer bij te hebben, al houdt hij nog een slag om de arm. De afsluitende woensdagtraining moet uitsluitsel geven of de verdediger er wel of niet bij is. 

We zijn benieuwd hoe jij de afwezigheid van Mazraoui oplost. Supporters weten het vaak beter, dus we vragen jou om dat dan maar te laten zien. Open snel de Ajax Life-app of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met AZ en leef je uit! 

Denk je een winnend elftal te hebben samengesteld? Mooi, dan is het zaak om jouw opstelling op de socials te knallen, voorzien van #tenhagself. Eens zien wat je medesupporters er allemaal van vinden!

IMG 2086

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >