Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Natuurlijk zetten we Antony na klassiekerwinst op onze wallpaper!

Ken je dat? Dat moment dat het stadion plots even stilvalt, een seconde voordat je de bal in het doel ziet verdwijnen. Iedereen houdt zijn adem in, wachtend tot alle emotie eruit kan. En dan? Dan is het zo ver. De bal is over de lijn. Volle bak juichen. Tijd voor een wallpaper!

21 maart 2022 - 10:44
Ajafeywp800
Antony maakte zich voor even onsterfelijk. © Pro Shots

Tegen Feyenoord deed precies zo’n situatie zich voor, rondom de winnende treffer van Antony. Niemand durfde het te hopen, maar het gebeurde toch. Een late en ietwat onverdiende zege in de klassieker (3-2). Wat een moment, wat een ontlading. Niet in de laatste plaats bij de Braziliaan zelf.

Als een strijdvaardige Galliër klom Antony op de boarding, om met ontbloot bovenlijf de aanstaande overwinning te vieren met de uitzinnige supporters. Het shirtje werd getoond aan het publiek, om vervolgens naar het logo van Ajax te wijzen. Dit is de club waar hij zo trots op is.

Aanbevolen
Antony staat na schorsing tegen FC Groningen nog altijd op scherp

Het wedstrijdtricot raakte Antony niet veel later kwijt aan een shirtjesdief. Zelf kon hij er wel om lachen, al was die actie natuurlijk verre van chique. Gelukkig hebben we de juichfoto’s mét shirt nog. Precies van dat moment hebben we een wallpaper gemaakt, die je hieronder kunt downloaden.

We kregen enkele verzoekjes binnen om van deze plaat een telefoonachtergrondje te maken. Doen we gewoon. We zijn de moeilijkste niet! Krijgen we in ruil daarvoor wel een screenshotje na het installeren? Afgesproken!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >