Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Fun Games zijn terug: scoor in volle JC Arena tijdens Ajax - Feyenoord!

We moesten ze noodgedwongen even missen, maar ze zijn gelukkig terug: de Ajax Fun Games. Tijdens de rust van de klassieker zien we leden van de Ajax Kids Club weer met de bal aan de voet richting beide goals dribbelen. Check snel onze prijsvraag!

08 maart 2022 - 09:19
Fun Games 1200
Dit is toch een droom voor vele Ajaciedjes? © Sjoerd Tullenaar

Het is een fijne traditie. Ajaciedjes in veel te grote voetbalbroeken die met een veel te grote bal aan de voet op goal afgaan. Het is vermakelijk kijkvoer tijdens de rust van thuiswedstrijden.

Ajax besloot de Fun Games eerder tijdelijk te schrappen. Dat had natuurlijk alles te maken met de coronamaatregelen. Zodoende waren er lang geen Fun Games in de Johan Cruijff Arena, maar die tijd is voorbij. Er is eindelijk weer ruimte voor kleine dribbelaars.

Als Supportersvereniging Ajax zijn we blij dat er weer Fun Games zijn in de rust van Ajax - Feyenoord. Scoren in een volle Arena met een ererondje na afloop? Hoe gaaf is dat? Voor de Ajax Kids Clubleden is dat een droom. En ook voor het publiek is het leuk om naar te kijken.

Aanbevolen
Win kaartjes voor Ajax - Feyenoord!

Voor bijna alle thuiswedstrijden zoeken we deelnemers voor de Fun Games. Om mee te doen moet je wel lid zijn van de Ajax Kids Club. Aanmelden kan via deze pagina.

We zoeken twaalf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Tien daarvan rennen in de rust vanuit de middencirkel met de bal aan de voet richting het doel. Als je daar in de buurt bent, probeer je te scoren. Maar we zoeken ook twee leden die juist proberen de ballen tegen te houden. In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met donderdag 10 maart meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Vet!

Prijsvraag: Ajax won in januari 2013 met 3-0 van Feyenoord. Welke speler van Ajax maakte toen twee doelpunten?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >