Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Fijne beelden: deze kleine Ajaxhelden scoorden eerder tijdens klassieker

Wij hebben alweer last van klassiekerkoorts, maar voor twaalf leden van de Ajax Kids Club is de spanning dubbel zo groot. Zij mogen in de rust van Ajax - Feyenoord namelijk meedoen aan onze Fun Games. Hoe dat er ongeveer uitziet? Kijk zelf maar!

18 maart 2022 - 11:57

Na twee jaar corona-ellende mogen we eindelijk weer genieten van onze favoriete rustactiviteit. De Ajax Fun Games zijn namelijk niet alleen leuk voor de deelnemertjes zelf, maar ook voor de supporters op de tribune. Het frivole spel vormt een fijne break tijdens de wedstrijd, zeker wanneer die wedstrijd bol staat van de spanning en nogal beladen is, zoals bij Ajax - Feyenoord.

De Ajax Fun Games dus. We snappen dat je geheugen misschien even moet worden opgefrist. De laatste keer dat onze kleine helden en heldinnen van de Ajax Kids Club het heilige gras van de Johan Cruijff Arena mochten betreden, is immers alweer ruim twee jaar geleden. Bij ons was de  vreugde dan ook groot toen het sein weer op groen werd gezet.

Eindelijk kunnen we weer aanschouwen hoe tien kleine dreumesen vanuit de middencirkel op het doel afstomen, om daar een al net zo kleine keeper te passeren. Met veel te grote broeken aan en shirts die veelal tot aan de enkels reiken. Ja, dat is prachtig. En vergeet de twinkelende oogjes van de deelnemers zelf niet.

Aanbevolen
Ten Hags elf: welke Ajacieden moeten overtuigen in klassieker onder hoogspanning?

Want hoe mooi is het om in de rust van een wedstrijd op het veld van je favoriete club te staan?! Scoren op het heilige gras, terwijl je fanatiek wordt aangemoedigd door mascotte Lucky. Tussendoor zwaai je natuurlijk even naar papa en mama op de tribune en na afloop krijg je een applaus van de duizenden Ajacieden in het stadion. Reken maar dat dat indruk maakt!

Nu de Fun Games eindelijk weer van start gaan, zijn wij in ons eigen archief gedoken. Daar stuitten we op unieke beelden van de Fun Games uit 2019. Ook tijdens Ajax - Feyenoord! We zien hoopvolle doelpogingen afgewisseld worden met missers én doelpunten.

Vooral het plezier is mooi om te aanschouwen. Plezier dat er zondag eindelijk ook weer gaat zijn. Hopelijk vanwege een overwinning van Ajax, maar in ieder geval door de Fun Games. Leuke bijkomstigheid: ons vrolijke Ajax Kids Clublied krijg je de rest van de dag niet meer uit je hoofd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >