Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

De pure ontlading spat van onze klassiekerfoto’s af!

Klassiekers in de Johan Cruijff Arena zijn niet altijd spannend, maar de editie van zondag was dat zeker wel. Toch won Ajax de wedstrijd ‘gewoon’ met 3-2. Of nou ja, gewoon… Er gebeurden genoeg malle dingen. Die komen ook terug in ons fotoverslag. Genieten!

21 maart 2022 - 08:09
Tagliafico 1200
Gloriemomentje voor Tagliafico. © De Brouwer

Al na dertien minuten klonk het ‘voetballen voetballen’ in de Johan Cruijff Arena. We hoeven niemand te vertellen dat dit geen positief teken is tijdens een klassieker waar de bal nog geen kwartier rolt. Ajax leek geen schim van zichzelf en zag Feyenoord tweemaal op voorsprong komen.

Dat vond iedereen zonder Ajaxhart geweldig en dik genieten, maar wij Ajacieden lachten als laatst. Via een magistrale vrije trap van Dusan Tadic en de winnende treffer van Antony bleven de punten in Amsterdam. Het doelpunt van de Braziliaan zorgde voor een enorme ontlading bij alles en iedereen met een wit-rood-wit hart.

Het was een bijzondere middag. En wie legt dat beter vast dan De Brouwer? Nou, precies! Zijn fijne foto’s vind je hieronder.

Klaar met plaatjes kijken? Stem dan hier op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >