Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Berghuis schiet Ajax naar bekerfinale en zichzelf naar plek op wallpaper!

Heuij, we gaan weer naar De Kuip! Een nieuwe KNVB-bekerfinale wacht, net zoals een nieuwe confrontatie met PSV. Daarvoor moest wel eerst AZ worden verslagen (0-2). Steven Berghuis tekende voor de openingstreffer en verdient een plekje op de wallpaper.

03 maart 2022 - 23:28
AZAJAB800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Of het gemakkelijk ging in Alkmaar? Nee. Of het hoogstaand was wat Ajax liet zien? Ook nee. Maar wat geeft het? Onze club staat voor de derde keer op rij in de bekerfinale, met ditmaal de Eindhovenaren als tegenstander. Daar hebben we nu al onwijs veel zin in.

De score werd tegen AZ geopend door Berghuis. Een fraaie aanval, die de zomeraanwinst zelf opzette. Met een splijtende pass stuurde hij Antony weg, om de bal vervolgens met een gelukje terug te krijgen. En toen? Hangen! Zijn schot verdween via de binnenkant van de paal in het doel. 

Aanbevolen
Timber over nieuwe bekerfinale: ‘De eerste keer met fans, zin in!’

De meegereisde Ajaxsupporters zaten er met hun neus bovenop. Het feestje bij het uitvak werd dan ook goed aangekomen. We hoorden de nodige oerkreten uit de monden van Antony en Edson Álvarez komen, terwijl ze richting de hoek van het Afas Stadion renden.

Samen juichen met de eigen aanhang is toch het mooist. Precies daar hebben we dan ook een wallpaper van gemaakt. Gebalde vuisten, getergde blik en ontlading. Installeer jij Berghuis als telefoonachtergrond? Tof!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >