Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #46: na Lissabon door naar Deventer

Een gelijkspel tegen Benfica (2-2) en een tijdje terug thuis tegen Go Ahead Eagles (0-0). Niet vergelijkbaar, maar wel clubs om het over te hebben. Dat gaan we vrijdag dan ook doen in onze nieuwe Ajax Life Podcast!

24 februari 2022 - 16:01
Alp46 800
Voor Mazraoui was het allemaal mega intens, maar voor ons ook. © Pro Shots

We zijn nog wat aan het herstellen van het doldwaze duel tegen Benfica in de eerste achtste finale van de Champions League. Voor Noussair Mazraoui was het zijn meest intense wedstrijd met Ajax in Europa, voor ons als supporters was dat net zo.

De controle was zeker in de tweede helft ver te zoeken. Jurriën Timber mistte een kans op de 1-3 en daardoor kon Benfica volle kracht eruit voor de gelijkmaker… Afijn, zo’n duel waar je het nog wel even over moet hebben.

Aanbevolen
Zo beleefden Ajacieden superintense awayday in Lissabon!

Net als over het soms sterk spelende Go Ahead Eagles, dat Ajax in de Johan Cruijff Arena in november nog op 0-0 hield. Zondag is de awayday in Deventer. Dat adres hoeven we niet te noemen, dat doet Tom Egbers zondag wel bij de NOS.

Zo zijn het spannende Ajaxtijden. Daar gaan we over praten. Dus je moet luisteren, gewoon doen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >