Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van oefenduel tussen Ajax en FC Volendam

Ajax oefent woensdag tegen FC Volendam. Het duel is live te volgen via YouTube, het digitale huis van onze club en de Ajax-app.

07 december 2022 - 09:12
Tvtipvolendam800
Kaplan komt ongetwijfeld weer in actie. © AFC Ajax

Ajacieden die het WK-volgen, moeten het twee dagen zonder internationaal voetbal doen. Gelukkig kunnen we ons wenden tot Ajax, dat woensdag om 12.00 uur oefent tegen Volendam. Het sparringspotje wordt in Amsterdam afgewerkt.

De uitgedunde ploeg van Alfred Schreuder oefende al eerder tegen Blackburn Rovers FC (0-2). Dat gebeurde op de afsluitende dag van het trainingskamp in Marbella. Toen zagen we spelers als Francisco Conceição, Ahmetcan Kaplan, Lorenzo Lucca en Brian Brobbey in actie, aangevuld met een grote groep jonkies.

De WK-afvallers van Ajax zijn inmiddels ook weer aangesloten bij de selectie, al vragen we ons af of zij tegen Volendam gelijk in actie komen. Je hoeft in ieder geval niks te missen van het oefenduel. De wedstrijd wordt namelijk live uitgezonden op YouTube, het digitale huis van onze club en de Ajax-app.

Aanbevolen
Continue stroom aan Arenakiekjes gaat altijd door!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >