Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: mini-klassieker tussen Ajax O18 en Feyenoord online live te volgen

Ajax onder 18 speelt zaterdag de mini-klassieker tegen Feyenoord. Je hoeft gelukkig niks van dit heerlijke potje voetbal te missen!

02 december 2022 - 14:47
Ajax 0Nder 18 1200
Dit beeld hopen we tegen Feyenoord ook te zien. © AFC Ajax

Je hebt zaterdag genoeg te bekijken als het om voetbal gaat! Ajax oefent om 11.00 uur in Marbella tegen Blackburn Rovers FC en Oranje komt om 16.00 uur in actie tegen de Verenigde Staten. Ondertussen maakt Ajax O18 zich op voor de krachtmeting met de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

Het duel wordt gespeeld op sportpark De Toekomst en is live te volgen via de Ajax-app en op de website van onze club. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen er live bij te zijn in Amsterdam.

Ajax O18 sprokkelde tot dusver 22 punten bijeen. Het het daar tien competitieduels voor nodig. De ploeg van trainer Frank Peereboom bezet momenteel de tweede plek in de competitie. PSV staat bovenaan met vier punten meer. De Lampenclub heeft wel twee potjes meer gespeeld, dus dat is goed om te weten. Feyenoord staat op plek vier met negentien punten.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >