Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - Blackburn Rovers op open kanaal Ziggo Sport

Heb je tijdens het WK vooral behoefte aan een gezonde dosis Ajax? Nou, dat treft, want het oefenduel met Blackburn Rovers FC is rechtstreeks op televisie te volgen bij het open kanaal Ziggo Sport Select.

02 december 2022 - 08:13
Conceicao 1200
Gaat Conceição zijn kans grijpen na de winterstop? © AFC Ajax

Dat lijkt ons goed nieuws, want tegen de huidige nummer drie van de Championship kan het zomaar een aardig potje voetbal worden. Genoeg jongens met bewijsdrang tijdens de trainingsweek in het Spaanse Marbella! Denk maar aan Francisco Conceição, Ahmetcan Kaplan, Lorenzo Lucca en jonkies als Jorrel Hato, Gabriel Misehouy en Silvano Vos.

Het oefenpotje tegen Blackburn vormt de afsluiter van een oefenweek onder de Spaanse zon met soms een spatje regen. Alfred Schreuder moet het zonder zijn WK-gangers doen, maar dat geeft anderen de kans zich te laten zien en in de juiste flow te geraken. Alles om op zondag 8 januari klaar te zijn voor NEC-uit. Dan gaat het pas echt om de knikkers.

Ajax en Blackburn trappen zaterdag om 11.00 uur af. Het duel wordt afgewerkt in het Marbella Football Center. Een kaartje kost een tientje en koop je hier. Klanten van Ziggo kunnen terecht bij het open kanaal Ziggo Sport Select.

Geen Ziggoklant? Je kunt er ook voor kiezen om de wedstrijd te bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je ons cluppie live volgen via pc of laptop. Als de wedstrijd er nu nog niet zichtbaar is, dan verschijnt-ie vast op de wedstrijddag.

Klaar met Ajax kijken? Dan kun je weer terug naar je eventuele WK-modus, want om 16.00 uur trapt Oranje af voor de achtste finale tegen de Verenigde Staten.

Aanbevolen
Witschge werd ooit kampioen met sparringpartner Blackburn Rovers

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >