Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Extra busplekken in Zaltbommel voor bekerduel met Den Bosch

Ajax treedt op woensdag 11 januari om 21.00 uur aan tegen FC Den Bosch in het KNVB-bekertoernooi. Er zijn 600 Ajacieden welkom in het uitvak van Stadion De Vliert. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Brabant. Er komen extra plekken vrij bij opstaplocatie Zaltbommel.

21 december 2022 - 10:49
Bussendbo800
Er komen extra busplekken vrij bij opstaplocatie Zaltbommel. @ De Brouwer

INMIDDELS ZIJN ALLE BUSPLEKKEN GERESERVEERD!

Supporters met een kaartje voor deze bekerpot kunnen nadenken over het vervoer richting Stadion De Vliert. Voor Den Bosch-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere.

Zaltbommel geldt echter ook als alternatief. Een ontzettend populair alternatief, zo bleek al snel! We kregen al snel de vraag of er niet meer bussen vanaf die locatie kunnen rijden. De mensen die ons dit vroegen, proberen we nu te helpen.

Aanbevolen
Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met FC Den Bosch

Bussen die vanaf andere locaties rijden, zijn niet allemaal vol. Aangezien alle bussen clusteren in Zaltbommel, vullen we de lege plekken in die bussen aan met supporters die graag in Zaltbommel opstappen. Als je een plekje hebt gereserveerd, dan ontvang je van ons een mail met het juiste busnummer. Altijd handig!

Via het formulier hieronder kun je je inschrijven. Het getal tussen de haakjes geeft het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

INMIDDELS ZIJN ALLE BUSPLEKKEN GERESERVEERD!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >