Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met FC Den Bosch

Ajax treedt op woensdag 11 januari om 21.00 uur aan tegen FC Den Bosch in het KNVB-bekertoernooi. Er zijn 600 Ajacieden welkom in het uitvak van Stadion De Vliert. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Brabant.

21 december 2022 - 09:59
Bussendbo800
Wie gaat er mee naar Den Bosch? © De Brouwer

INMIDDELS ZIJN ALLE BUSPLEKKEN GERESERVEERD!

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op woensdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Stadion De Vliert. 

Voor Den Bosch-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht. Onze bus in Den Bosch rijdt niet vanaf de standaard locatie. Zaltbommel geldt als alternatief.

In het formulier hieronder kies je waar je wilt opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

INMIDDELS ZIJN ALLE BUSPLEKKEN GERESERVEERD!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >