Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: met welke Ajacieden sluit jij eerste seizoenshelft af bij FC Emmen?

Nog één potje voetballen en dan breekt de winterstop aan. Hoewel we niet zonder ons cluppie kunnen, zijn we daar stiekem wel een beetje aan toe. Welke spelers laat jij op bezoek bij FC Emmen de laatste klus van 2022 klaren?

11 november 2022 - 10:41
Blind S11 1200
Ruim jij wel of niet een plekje in voor Blind? © AFC Ajax

Eerlijk is eerlijk, we hadden ons de afgelopen maanden anders voorgesteld. In Europa zakte Ajax tamelijk roemloos af naar de Europa League, terwijl de ploeg van Alfred Schreuder woensdag ook de koppositie in de eredivisie verspeelde. De wintermaanden moeten goed worden benut voor reparatiewerkzaamheden.

Voor het zover is, wacht echter eerst nog het uitduel met Emmen. De nummer zestien van de eredivisie, maar de wedstrijd tegen Vitesse (2-2) heeft wel aangetoond dat de positie op de ranglijst weinig zegt. Ajax moet vooral in de spiegel kijken en zelf veel beter gaan voetballen.

Met welke spelers zou jij aantreden op De Oude Meerdijk? In defensief opzicht oogde Ajax woensdag bijzonder kwetsbaar, maar heel veel alternatieven zijn er achterin niet. Moet Daley Blind zijn basisplaats terugkrijgen? We zijn benieuwd naar jouw mening.

Het loopt nog steeds niet lekker met Ajax, dus het opstellingenvraagstuk is een heet hangijzer. Te veel rouleren is immers ook niet goed. Daarom zijn we extra nieuwsgierig hoe jij de poppetjes neerzet.

Open dus snel onze Ajax Life-app of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik daarna op het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Emmen en leef je uit.

Denk je een winnend elftal te hebben samengesteld? Mooi, dan is het zaak om jouw opstelling op socials te knallen, voorzien van #schreuderself. Dat maakt ongetwijfeld de tongen los en met een stukje discussie is niets mis. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >