Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Heerlijk XL-fotoverslag van Rangers-uit dankzij geweldige supporters

De laatste Champions League-wedstrijd van dit seizoen zit erop. We sloten af met een ontzettend fijne trip naar Glasgow. Met z’n allen zorgden we voor nieuwe herinneringen. Het was er weer eentje voor in de boeken. Bekijk de foto’s maar!

02 november 2022 - 09:13
Fotoverslag 1200
Met z'n allen op weg naar Ibrox. © De Brouwer

We maken ons al een tijdje op voor een vervolg in de Europa League, maar we wilden allemaal dat deze ‘afscheidstrip’ zou tellen. Voor de eer, voor de club en met je vrienden aan je zij. Ajacieden in het gastvrije Glasgow genoten volop van de stad. Het was alleen maar gezellig. Fijn ver weg van de moeilijke scootergastjes uit Napels. Op Schotse bodem keek niemand over zijn schouder.

Vooral rond George Square was het al vroeg gezellig. The Counting House was werkelijk afgeladen met Ajacieden. Mooie verhalen over de avond ervoor. De stad bleek ook in de nachtelijke uurtjes te bruisen. De corteo werd afgetrapt met de nodige vuurpijlen, waarna de Ajacieden zich richting Ibrox begaven. Een heerlijk stadion, omgeven met de ouderwetsche geur van gebakken uien.

En Ajax? Dat zorgde met een 1-3-zege voor een waardig afscheid van het miljoenenbal. Nieuwe avonturen in de Europa League wachten. Maar eerst kun je foto’s kijken van Rangers FC-uit. De Brouwer schoot weer fraaie plaatjes.

Klaar met kijken? Stem je hier dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dank!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >