Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes schitteren langs het veld van de Arena

Richard Witschge had ooit alle schijnwerpers op zich gericht, toen hij tijdens de klassieker de bal negenmaal hooghield. Zaterdag was het aan de leden van de Ajax Kids Club om dat kunstje te herhalen in de Johan Cruijff Arena.

07 november 2022 - 15:07
Hooghouden 1200
Dit is een prima plek om de bal hoog te houden! © Pro Shots

We zochten namelijk talentjes die het tof vonden om hun balkunsten te vertonen aan de rand van het veld. Een toffe prijsvraag, die we samen met de Johan Cruijff Arena organiseerden. De winnaars verschenen dan ook breed lachend bij de poorten van het stadion.

Samen met Lucky beleefden ze een onvergetelijke ochtend. Het draaide immers niet alleen om hun hooghoudkunsten. Ooh nee, zeker niet! Er was een heel programma uitgestippeld.

Aanbevolen
Doe mee aan de Fun Games bij Ajax - Vitesse!

Zo kregen de gelukkige Ajaciedjes een rondleiding door het stadion. Daarbij hoort natuurlijk een bezoekje aan de kleedkamer en de persruimte. Er werd een heus potje voetbal gespeeld voor de machtige tribunes en een bezoekje aan de prijzenkast van Ajax mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Onze fotograaf van Pro Shots schoot de hele ochtend plaatjes. Daarop zien we veel vrolijke koppies. Kijk zelf maar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >