Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan algemeen directeur Van der Sar!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Ditmaal kun je alles vragen aan algemeen directeur Edwin van der Sar!

14 oktober 2022 - 15:43
Sar 1200
Welke vraag zou jij aan Van der Sar willen stellen? © Pro Shots

Kijk, dat is interessant of niet dan? We kunnen ons voorstellen dat het in deze tijden aardig is om als supporter vragen aan een beleidsbepaler te kunnen stellen. Dit is je kans om ‘SAR’ uit te dagen! Je mag elke vraag insturen die je maar wilt.

Wij hebben alvast veel zin om het gesprek aan te gaan met Van der Sar. Dat doen we dus niet zonder jullie hulp. Nee, zeker niet. Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. We leggen Van der Sar louter vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Aanbevolen
Ajax Life 3: Taylor, Kaltenbach, Lucca en Pantelic

Daarbij verwachten we natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kent de voormalig topkeeper onderhand wel. De supporter die de meest originele vraag instuurt, gaat er vandoor met een toffe prijs. Van der Sar zit zelf in de jury en beslist wie deze verdient.

Laat je hersens dus maar flink kraken en stuur jouw vraag per mail naar redactie@svajax.nl. Je hebt daarvoor de tijd tot en met woensdag 26 oktober, 12.00 uur. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >