Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Teleurstelling en berusting in ons fotoverslag van Ajax - Liverpool

Na seizoenen vol hoogtepunten en euforie, staat Ajax weer met beide benen op de grond. En goed ook. Door de 0-3-nederlaag tegen Liverpool zit het avontuur in de Champions League erop. Het is de harde realiteit, maar dat doet soms best een beetje pijn. Dat zie je ook terug op onze foto’s.

Door Jordy Haak
27 oktober 2022 - 10:47
Hoofdplaat Ajaliv 1200
Wanneer je weet dat het doek is gevallen. © De Brouwer

Met de magische avondjes tegen Real Madrid en Borussia Dortmund nog vers in het geheugen, komen de oorwassingen van dit seizoen best hard aan. In vijf groepswedstrijden kreeg Ajax al vijftien tegengoals om de oren. Auw, dat is serieus veel. We zijn het simpelweg niet meer gewend.

Natuurlijk verlangen we altijd naar een Ajax dat met lef en bravoure op het veld stond. Even was daar tegen Liverpool ook sprake van, maar na de eerste tegengoal stortte de boel in rap tempo in elkaar. We houden ons maar vast aan de gedachte dat je soms mindere periodes nodig hebt, om straks weer optimaal te kunnen genieten van nieuw succes.

Aanbevolen
Timber over dodelijke aanvallers in Europa: ‘Harde les voor ons’

Voor nu is het einde verhaal in de Champions League. De hymne klonk woensdag voor het laatst dit seizoen door de Johan Cruijff Arena en de vlaggetjes worden (hopelijk) ingewisseld voor Europa League-exemplaren.

Aan de sfeer in het stadion lag het overigens niet. We hadden er gewoon weer goede zin in. Dat zie je ook wel aan de foto’s, die zijn geschoten door De Brouwer. Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je – indien gewenst – nog je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >