Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: met welke formatie herpak jij je tegen Napoli?

Na drie dompers op een rij is het zaak de rug te rechten. Er staat immers een belangrijke pot tegen SSC Napoli op de rol. De Italianen maken indruk, dus schakelen we jouw hulp in. Met welke Schreuders elf scoor jij een driepunter?

03 oktober 2022 - 14:00
S11ajanap800
Kies jij voor Berghuis of Klaassen? © Pro Shots

Laten we beginnen met een korte blessure-update. Ahmetcan Kaplan en Jorge Sánchez zijn er tegen Napoli niet bij. Daar tegenover staat de terugkeer van Owen Wijndal. Er blijven dus genoeg Ajacieden over om uit te kiezen, maar welke keuzes maak jij?

Tegen Go Ahead Eagles werd flink gerouleerd. Zo kregen Florian Grillitsch, Davy Klaassen, Lucas Ocampos en Brian Brobbey de kans zich te laten zien. De einduitslag viel flink tegen, maar wie weet heb jij individuele acties gezien die naar meer smaken.

Of kies je dezelfde formatie als tegen AZ en Liverpool? Voor vastigheid valt immers ook iets te zeggen. We zijn hoe dan ook benieuwd naar de keuzes die jij maakt. 

Open dus snel Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Napoli en maak jouw ideale opstelling. Vergeet jouw creatie vervolgens niet te delen op socials, voorzien van #schreuderself. 

Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >