Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Berghuis enige speler die na Volendam-uit wallpaper verdient

Pfoe, het was in Volendam veel te spannend. Gelukkig liep het goed af voor Ajax (2-4). En als er wordt gewonnen, maken we een wallpaper. Steven Berghuis is wat ons betreft de enige Ajacied die er een verdient.

09 oktober 2022 - 09:41
Wpvolaja800
Berghuis was belangrijk in Volendam. © Pro Shots

Het ging op bezoek bij FC Volendam wederom moeizaam, maar Ajax had wel de controle. Een comfortabele 0-3-voorsprong en geen vuiltje aan de lucht. Dat had de uitploeg vooral aan Berghuis te danken. Hij versierde een penalty en gaf de assist bij de tweede treffer.

Wat er daarna gebeurde, is voer voor psychologen. Wederom zakte de moed in de schoenen bij de eerste en beste tegenslag. Het scheelde niet veel of de voorsprong was volledig in rook opgegaan. Ajax speelde simpelweg zonder zelfvertrouwen.

Aanbevolen
Blind stelt dat Ajacieden elkaar echt wel de waarheid vertellen

Gelukkig liep het allemaal goed af. Een overwinning was broodnodig. Dan maakt het eventjes niet uit op welke manier. Ook bij moeizame zeges serveren we wallpapers uit, al maakten niet veel Ajacieden aanspraak op een telefoonachtergrondje.

Berghuis deed dat wel. Daarom vind je hem deze keer op de wallpaper, die je via het linkje hieronder kunt downloaden.  

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >