Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We lenen #OnzeWedstrijd even voor #OnzeWallpaper!

Zijn we allemaal een beetje bijgekomen van PSV - Ajax (1-2)? Wij kunnen ons nog uren vermaken met samenvattingen, interviews en alle reacties die loskwamen na afloop. Discutabel of niet, Ajax trok aan het langste eind in de lampenstad. Het werd #OnzeWedstrijd!

24 januari 2022 - 11:15
Psvajawp800
We gaan stiekem best wel goed op dit beeld. © Pro Shots

Die hashtag hebben we niet zelf verzonnen hoor, maar even in bruikleen genomen van PSV. Zij hebben ‘m immers niet meer nodig, toch? In Eindhoven spraken ze in aanloop naar de topper van #OnzeWedstrijd. De boel werd lekker groot aangekondigd op sociale media, maar na afloop verdween de hashtag als sneeuw voor de zon.

Wij houden de actie van PSV nog even in leven. Jullie kennen ons toch, we dragen graag ons steentje bij! Het is zonde om de hashtag na alle aandacht zomaar weg te gooien, dus gebruiken wij ‘m gewoon even voor #OnzeWallpaper. Dank alvast! 

Aanbevolen
Rondje socials: het was gezellig op Twitter na PSV - Ajax!

We hadden trouwens ook prima kunnen kiezen voor Noussair Mazraoui of Brian Brobbey als telefoonachtergrond, maar we lichten in dit geval graag de teamprestatie uit. Hoe noemen ze dat in Eindhoven ook alweer? Oja, Eendracht maakt macht! 

De balende Cody Gakpo hebben we voor het gemak even van de wallpaper afgesneden. We zijn best van een dolletje hier en een steekje daar, maar zó cru zijn we nou ook weer niet. Gakpo moet zijn trainer immers een beetje in de gaten houden, die naar het schijnt onderweg is richting Amsterdam om ‘The cup aan Ajax te given’.

Goed, wij gaan weer door met nagenieten van de zege in Eindhoven. Kun jij ook doen hoor! Gewoon een kwestie van #OnzeWallpaper downloaden. Stuur je na het installeren wel even een screenshotje? Houdoe!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >