Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
SV Ajax

Gezocht: leden voor de Raad van Toezicht met een Ajaxhart!

Supportersvereniging Ajax bindt supporters aan de mooiste club van de wereld. Om onze Raad van Toezicht op volle sterkte te houden, zoeken wij twee kandidaten: een secretaris en een lid voor personeel & organisatie.

07 januari 2022 - 16:47
Rvt1200
Kom jij onze vereniging versterken? © De Brouwer

Onze Raad van Toezicht (RvT) bestaat uit vijf leden. Naast de voorzitter, de secretaris en de penningmeester, zijn er de portefeuilles Supportersbeleid en Algemene Zaken. Onder die laatste valt personeel & organisatie.

De RvT houdt op gepaste afstand toezicht op hoofdlijnen van het door de directeur-bestuurder gevoerde beleid en geeft zo nodig aanwijzingen over deze beleidskeuzes. Ze vergadert zo’n vier keer per jaar en is twee keer per jaar bij de vergaderingen van de verenigingsraad, ook om hen te informeren.

De directeur-bestuurder is het boegbeeld van onze vereniging en onderhoudt het contact met externe media. De RvT-leden hebben zelf, wanneer nodig, ook een representatieve functie namens SV Ajax.

De gevraagde leden zijn in de eerste plaats fervent Ajacied, hebben ten minste een HBO-opleiding afgerond, beschikken over een goed analytisch vermogen en brengen kennis en ervaring mee op hun eigen aandachtsgebied.

De secretaris ondersteunt de voorzitter, zorgt samen met de organisatie voor tijdige aanlevering van de agendapunten voor de RvT en de verenigingsraad en bewaakt de informatie-uitwisseling binnen de vereniging. Toezicht op het communicatiebeleid valt ook onder dit takenpakket, met als onderdeel het marketingbeleid van de vereniging.

Het lid van de RvT met als specialisatie personeel & organisatie houdt toezicht op het gevoerde personeelsbeleid en waarborgt de organisatiestructuur waarvoor gekozen is.

Procedure
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met ons secretariaat via telefoonnummer 020-3035210 of via e-mail: organisatie@svajax.nl.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze functies, ontvangen wij graag vóór 10 februari 2022 een motivatiebrief en curriculum vitae. Graag per e-mail naar c.smit@svajax.nl

Per post kunnen de brief en het cv naar:
Supportersvereniging Ajax
T.a.v. Fabian Nagtzaam
Postbus 22944
1100 DK Amsterdam

Als jouw profiel aanknopingspunten biedt, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. De RvT maakt gezamenlijk met de directeur-bestuurder uit de kandidaten een keuze en draagt deze kandidaten voor aan de verenigingsraad, voor de definitieve benoeming.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >