Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Ajax Kids Tours komen in de voorjaarsvakantie naar je toe!

Door het coronavirus lagen onze Ajax Kids Tours even stil, maar we gaan weer van start! Deze voorjaarsvakantie gaat Lucky weer samen met professionele trainers het land in om lekker voetbalspelletjes te doen met andere Ajaciedjes. Kom jij ook?

19 januari 2022 - 11:54
Aktvoorjaar800
Plezier staat voorop bij de Ajax Kids Tour! © Ajax Kids Club

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Hoe gaaf de Ajax Kids Tour precies is, kun je prima zien in dit filmpje.

We komen op donderdag 24 februari langs bij SV Hoofddorp, op dinsdag 1 maart zijn we te vinden bij R.K.S.V. Cluzona in Wouw en we sluiten op vrijdag 4 maart af bij EGS’20 in Velp.

Het doorgaan van de Ajax Kids Tours is onder voorbehoud van alle geldende coronamaatregelen tegen die tijd. Helaas kunnen ouders vooralsnog niet komen kijken, maar we zorgen uiteraard voor een breng- en ophaallocatie.

Bij elke locatie hebben we plek voor 240 kinderen. Het gaat om 120 leden van de voetbalclub die meedoen aan het ochtendprogramma van 09.30 tot 12.30 uur. Ook is er plek voor 120 leden van de Ajax Kids Club, die zich inschrijven voor het middagprogramma van 13.45 tot 16.45 uur.

De inschrijvingen gaan van start op vrijdag 21 januari om 11.00 uur. De inschrijflinkjes vind je vanaf dat moment op ajaxkidstour.nl. Zorg dus dat je klaar zit, want de plekjes kunnen zomaar eens hard gaan.

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan de Ajax Kids Tours meedoen? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >