Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - MVV!

Jong Ajax speelt maandag 27 september tegen MVV. Op Sportpark De Toekomst wordt om 20.00 uur afgetrapt, maar dat gebeurt natuurlijk niet zonder ballenjongens en -meisjes langs de lijn. Die zoeken we nog en daarvoor kijken we jou aan!

10 september 2021 - 09:22
Ballenjongens 1200
Ben jij erbij als Jong Ajax tegen MVV voetbalt? © AFC Ajax

Jong Ajax is het seizoen niet zo lekker begonnen en bungelt ergens onderin. Tegenstander MVV doet het veel beter, maar bij Jong Ajax gaat het er natuurlijk vooral om dat de talenten veel leren. Het hogere doel is ooit in Ajax 1 voetballen, al is leren winnen ook best prettig!

Jij kunt het allemaal van heel dichtbij meemaken. Als ballenjongen/-meisje zit je dicht op alle actie en kun je beoordelen of gasten als Kian Fitz-Jim, Jay Gorter, Christian Rasmussen en Naci Ünüvar het in zich hebben de stap naar de Johan Cruijff Arena te maken.

Aanbevolen
Vragenvuur: stel jouw vraag aan Daramy, de nieuwste aanwinst van Ajax!

Wil jij kans maken op een plekje als ballenjongen of -meisje? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Ben jij één van de winnaars? Dan krijg je de taak de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, als de bal over de lijn is gegaan. Tussendoor geniet je lekker van de wedstrijd.

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig!

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met dinsdag 14 september. We nemen erna contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Tegen welke club debuteerde Ar’Jany Martha namens Jong Ajax in het betaalde voetbal?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je snel aan!

  • Het formulier kon tot 14-9-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >